Beheer van boom en tuin

Hovenier

Meeuwsen B&T onderhoudt en realiseert tuinen voor particulieren en bedrijven. Van bestrating en beplanting tot het aanleggen van vijvers, om er voor te zorgen dat uw tuin er altijd netjes bij ligt, is het mogelijk om daarvoor een onderhoudsplan te maken en door ons te laten uitvoeren.

Een nieuwe tuin Geheel nieuwe tuin Opgeleverd in 2018

Ontwerpen

Heeft u plannen om uw tuin te renoveren of te vernieuwen? Dan helpen wij u graag bij het maken van de plannen en het uiteindelijke ontwerp. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Neem contact op

Chris aan het werk

Bestrating

Voor (sier)bestrating en de aanleg van opritten bent u bij ons aan het goede adres. We zorgen voor een goede ondergrond constructie waardoor uw bestrating er jaren tegenaan kan.

Een nieuwe oprit Een nieuwe oprit Bestratingswerkzaamheden

Beplanting

Bij een nieuwe tuin hoort natuurlijk ook een mooi beplantingsplan. Wij kunnen u adviseren over welke beplanting goed bij elkaar past en welke soorten geschikt zijn voor uw tuin.

Beplanting in een nieuwe tuin Beplanting in een nieuw aangelegde tuin Vier maanden na aanplant

Aanleg nieuw gazon

Is uw gazon aan vervanging toe? Dan kunnen wij u hier uitstekend bij helpen. Door het aanbrengen van nieuwe graszoden of door middel van inzaaien. Wij kunnen uw gazon ook voorzien van een beregeningssysteem, zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken in de droge zomermaanden.

Het aanleggen van een nieuw gazon Het aanleggen van een nieuw gazon Graszoden leggen