Meeuwsen B&T

Planten tegen kanker

Mijn naam is Chris Meeuwsen. Ik heb een aantal hevige jaren achter de rug waarin mijn beide ouders de diagnose kanker hebben gekregen.

Mijn vader ben ik in 2017 verloren na een drie jarig ziektebed. Nog geen twee jaar later kreeg mijn moeder borstkanker in combinatie met een tumor op de schildklier. Gelukkig is zij na ruim anderhalf jaar behandelen en twee operaties, weer vrij van deze verschrikkelijke ziekte.

Door deze periode te hebben meegemaakt, ben ik mezelf enorm bewust geworden van wat deze ziekte met mensen en families doet. Onderzoek naar kanker en de behandelingen ertegen is enorm belangrijk. Daarom wil ik met mijn actie zo veel mogelijk geld ophalen om zicht op genezing van deze ziekte een stap dichterbij te brengen...

Salvia

Over de actie

Via mijn boomverzorging- en hoveniersbedrijf Meeuwsen B&T, bied ik een selectie van de mooiste tuinplanten aan. De planten kunnen worden thuisbezorgd of worden afgehaald op de actiedag: dit is op zaterdag 3 april 2021.

Uw bestelling kunt u doorgeven onderaan deze pagina of via info@meeuwsenbt.nl. Geef hierin ook even je voorkeur voor afhalen of thuisbezorgen door.

Met de opbrengst van deze actie wordt de actie Beweeg tegen Kanker van Mariska Verberne gesponsord! Meer informatie over deze actie is te vinden op de Facebook pagina.

Wil je geen planten kopen, maar wel bijdrage leveren in de strijd tegen kanker? Kijk dan op: acties.kwf.nl/beweegtegenkanker

Lampenpoetsersgras
Lavendel

Lavendel

€3,50 / stuk, potmaat C3

Lampenpoetsersgras

Lampenpoetsersgras

€3,50 / stuk, potmaat C3

Salvia

Salvia

€3,50 / stuk, potmaat C3

Zonnehoed rose

Zonnehoed rose

€3,50 / stuk, potmaat C3

Zonnehoed geel

Zonnehoed geel

€3,50 / stuk, potmaat C3

Hortensia lime light

Hortensia lime light

€6,00 / stuk, potmaat C3

Bestelling plaatsen

Plaats nu een bestelling via dit contactformulier. Het is ook mogelijk om jouw bestelling te mailen naar info@meeuwsenbt.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiermee zorgen we er voor dat de website zo goed mogelijk werkt voor je. Sommige functies op de website zullen niet meer werken als je niet akkoord gaat.